8 Mart 2017 Çarşamba

Turkcell Bedava İnternet 2017

                  Turkcell Bedava İnternet 2017

Turkcell Şubat - Mart Salla Kazan
Yoğun istek üzerine tekrardan aktif olan Turkcell Salla Kazan kampanyasından yine bol bol hediyeler kazanabilirsiniz. Sadece kullanmış olduğu cihaz 4.5G ve hattı Turkcell 4.5G uyumlu olan herkes salla kazan kampanyasından yine yararlanmaya devam ediyor.
  1. Bu kampanya sadece 20 Şubat 2017 – 20 Mart 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
  2. Kampanyadan sadece hattı ve telefonu 4.5G uyumlu olan kişiler faydalanabilir.
Salla Kazan için Turkcell Hesabım uygulamasını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Turkcell Bedava İnternet
Turkcell Kurtar Bizi Muslera Kampanyası
2017 yılında sevgililer günü nihayetinde geldi ve çattı. Sevgilisi olanlar için ayrı bir dert derdi olan sevgilisi olmayanlar için apayrı bir dert olmakta olan sevgililer gününde Turkcell yine yaptı yapacağını. 2017 Sevgililer gününe özel 2GB bedava internet kampanyası Muslera ile gelmektedir. Turkcell’in düzenlediği Kurtar Bizi Muslera Kampanyasıyla sizlerde toplamda 2GB bedava internet paketi kazanabilirsiniz.
  1. Bu kampanya sadece 7 Şubat 2017 – 14 Şubat 2017 tarihleri arasında geçerlidir ve sadece Turkcell GNÇ aboneleri faydalanabilmektedir.
  2. Kampanyaya katılmak için GNÇ uygulamasını telefonlarınıza indirip GNÇ uygulamasından Muslera’ya gol atan her GNÇ abonesi toplamda 2GB bedava internet kazanmaktadır.
  3. Hediye internet paketi 1 haftalıktır.
  4. Hediyeler 14 Şubat 2017’yi takip eden 72 saat içerisinde tanımlanacaktır.


Turkcell SİM Bedava İnternet
Turkcell’in yeni bedava internet uygulamalarından olan Turkcell SİM uygulamasını indiren herkes 500MB bedava internet kazanmaktadır.
  1. Google Play’den veya App Store üzerinden telefonunuza Turkcell SİM uygulamasını indiriniz.
  2. Uygulamayı açınız ve ardından 3. Sırada yer alan EVİM İÇİN seçeneği seçiniz.
  3. Bu kısımda KENDİN YAP seçeneğine dokunun.
  4. İnternet ışıltınız sönmesi seçeneğine dokunun ve hemen al seçeneğine dokunun sizlerde 500MB Turkcell bedava internet kazanın.


Turkcell GNC 2GB Bedava İnternet
2017 yılının ilk bedava internet paketlerinden olan GNC 2GB Turkcell bedava internet paketiyle sizlerde BİP uygulamasını telefonlarınıza indirip herhangi bir boş fotoğraf çekip BİP GNÇ kanalına göndererek Turkcell’den hemen 2GB’lık internet paketi hattınıza tanımlayın. Bu kampanyadan sadece gnctrkcll aboneleri faydalanmaktadır. Sizlerde gnctrkcll olmak istiyorsanız;
  • GNÇ’li olabilmen için GNC boşluk T.C Kimlik No’nu yazıp 2200’a ücretsiz gönder.



Turkcell EK 1GB Bedava İnternet Paketi
Turkcell operatöründe bedava internet kazanmak oldukça kolay, 2016 Aralık ayında yeni gelen düzenlemeler sonucunda Turkcell bedava internet kazanmak isteyenler hemen ETK İZİN yazıp 2200’a kısa mesaj göndererek Turkcell’den EK 1GB bedava internet kazanıyorlar. Sizlerde 2017 yılında Turkcell bedava internet için mutlaka bunu denemeyi unutmayın.





Disqus Yorumları Yükle

0 yorum

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *